Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KADİR AYDAR’DAN KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

BAŞKAN KADİR AYDAR’DAN KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

BAŞKAN KADİR AYDAR’DAN KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

BASKAN KADIR AYDAR’DAN KÖK HÜCRE VE KAN BAGISI ÇAGRISI
 
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, kök hücre ve kan bagisinin önemini vurgulayarak, ekibi ile kan bagisi yapti.
 
Ceyhan Kaymakamlik önü Cumhuriyet meydaninda bulunan Kizilay kan bagisi noktasina ekibi ile giden Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, kök hücre ve kan bagisinda bulundu. Ceyhanli Merve Çetin ve binlerce lösemi hastasi için farkindalik olusturmak istediklerini belirten Baskan Aydar, Ceyhan halkina hastalara umut olmalari için  bagista bulunma çagrisi yapti.
 
BASKAN AYDAR: “KAN BAGISI YAPARAK BELKI DE BIR CAN KURTARABILIRIZ”
 
Kan bagisinin önemine deginen Baskan Aydar; “Ceyhanli hemsehrilerimiz, Kizilay Dernek Baksanimiz, CHP Ilçe Baskanimiz ve duyarli vatandaslarimiz ile birlikte  bugün Türk Kizilayi çadirina gelerek Merve Çetin kardesimiz ve diger hastalarimiza sifa olmak amaciyla kök hücre bagisinda bulunduk. Sizlerden de bu duyarliligi istiyoruz. Unutmayin yaptiginiz her  bagis bir can kurtarabilir. Ben tüm hemsehrilerimizi Kizilay kan verme noktalarina davet ediyorum” dedi.
 
BASKAN AYDAR: “MERVE ÇETIN’E UMUT OLALIM”
 
Merve Çetin ve binlerce donör bekleyen yurttasa umut olmaktan büyük onur duydugunu ifade eden Baskan Aydar; “Bugün burada olmak benim için çok anlamli ve çok önemli, belki aramizdan birinin kök hücresi ona uyacak. Merve Çetin gibi Türkiye’de onlarca, binlerce hastamiz var. Onlara verdigimiz kök hücre ile hayatlarini kurtarabiliriz. Kök hücre ve kan bagisinda bulunmak insanin sagligini olumsuz  etkilemez, hatta insanlarin kan hücresinin yenilenmesini, saglikli olmasini saglar. Burada bir bagista bulunarak belki de bir can kurtaracagiz, belki de bir can sizin sayenizde kurtulacak. Merve Çetin ve ailesine Merve Çetin gibi tüm sifa bekleyen, mücadele eden hastalarimiza Türkiye’deki, tüm dünyadaki hastalarimiza acil sifalar diliyorum. Bizler elimizden geldigi kadar onlarin yaninda olmaya çalisicagiz” dedi.


  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli